2016-07-21 00:25:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A véletlenek a kezére játszanak

Napi horoszkóp július 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Öntől szokatlan módon passzív, kicsit szomorkás hangulatban lehet ma. Ami most különösen nagy segítséget adhat, az egy barátnő vagy barát, akivel mindenről tud beszélgetni. Gondolja végig, mi az, ami kizökkentette a lelki nyugalmából!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Rossz hangulata miatt ma nehéz önnel kijönni. Az ingerültségével a többieknek is kedvét szegi. Senki sem szeret veszíteni, ám ön ebből már hiúsági kérdést csinál. Engedjen másokat is a saját útjukon járni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A kíváncsisága időnként nem ismer határt, pedig ma különösen jó lenne, ha önfegyelmet gyakorolna, és nem szólna bele más dolgába. A pénzügyeivel kapcsolatban szerencsés fordulatra számíthat!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Erős vonzódást érezhet valakivel szemben, ám vagy ön, vagy a másik már foglalt… Vigyázzon, következményei is lehetnek a flörtnek! Jól teszi, ha a mai napon inkább kerüli a problémás helyzeteket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha másodállást keres, most kell mindent megtennie ennek érdekében. Nyugodtan tegye próbára a szerencséjét, kíséreljen meg ma valami egészen különlegeset! A csillagok kedvező fordulatot jeleznek az anyagiak terén.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Tele van friss erőkkel és energiákkal az utóbbi időben, ma mégis úgy érzi, hogy fáradt és rossz kedvű. Néha muszáj lassítani, megállni. Egy kis pihenés, frissítő masszázs, vagy jóga új energiákkal töltheti fel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma mindent, amibe bele belefog, a szerencse kíséri! Remekül tud érvényesülni, nagyon jól hasznosítja a kapcsolatait, minden helyzetben megtalálja a megfelelő embert, akitől segítséget kérhet. Este elégedetten zárhatja a napot.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Meglepő, sőt, zseniális megoldások jutnak az eszébe, le is nyűgözi a kollégáit. Ha fontos találkozót tervez, akkor azt mára időzítse. Magánéletében is szerencsés lehet, most könnyen megy a békülés egy régi haragosával.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sorsszerű véletlenek játszanak ma a kezére. Az lehet az érzése, hogy mindig a megfelelő helyen, a megfelelő időben van. Vegyen lazán a dolgokat, most ezt is megteheti, és legyen nagyvonalú, ha segítséget kér öntől valaki!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szórakozott hangulatban lehet ma, könnyedén időzavarba kerülhet. Jobban oda kellene figyelnie a tervezésre! Jól teszi, ha a szokásosnál korábban indul el, és pontos időbeosztást készít, amit aztán be is tart. Egy váratlan találkozó még így is keresztülhúzhatja a számításait.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A rossz indulatú emberek alaposan elronthatják a kedvét. Valószínűleg csak irigyek önre, ezért terjesztik az alaptalan pletykákat. Csak a teljes őszinteség és határozottság segíthet!

Halak: II. 19. - III. 20.
Sokat tervezett be a mai napra, a naplója tele van találkozókkal, kötelezettségekkel és elintéznivalókkal. Mindezeket szinte fél kézzel elvégzi. Apró kellemetlenségek adódhatnak ugyan, de ezek ne zavarják össze. Este lazítson a barátaival!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: